Long story short

Super enthousiast, verslaafd aan verbeteren en altijd in beweging of aan het trainen.
Daarover deel ik alles online.  Op Instagram of hier.

” #yougogirldingen zijn de stappen die je twijfelend maakt en de dingen die je doet en laat voor je doelen.#yougogirldingen zijn soms eng, vaak oncomfortabel, maar tegelijkertijd geweldig en alles wat je altijd wilde.

Het uitgebreide verhaal

Een nieuwe website omdat ik méér wil doen dan plaatjes en speeches delen. Ik wil #yougogirldingen groter maken en impact maken door alles wat ik leer met jou te delen. Daar hoorde, zo vond ik, een nieuwe website bij. Een plek waar alles bij elkaar komt en waar je, als ik even niet op Instagram, terecht kunt voor peptalks, input en meer.

Wie ben ik en waarom moet je naar me luisteren?

Ingèr Vierhout spreek je uit als ‘Ingur’ en je maakt me boos als ‘Inge’ of ‘Ingrid’ zegt. Ik ben geboren in Vlijmen en woon inmiddels alweer een paar jaar in Eindhoven. Sinds 2018 in mijn droom loft op Strijp S, het is er geweldig. Ik heb een oudere broer die wel kan koken, een even grote, iets oudere zus en twee hele lieve ouders. Ik ben écht een familie mens. Precies ook de reden dat ik mijn vriendje Mark Westhovens (ook Instagrammer) al tijden probeer over te halen om onze loft te vullen met Labradoodle puppies.

Ik ben afgestudeerd in Communicatiemanagement en heb me daarna volledig gericht op social media en content strategie. Na twee jaar een baan te hebben gehad als communicatie medewerker, vond ik het tijd om het zelf te gaan doen en besloot ik fulltime te gaan ondernemen. Met de titel directeur natuurlijk. Ik heb inmiddels twee bedrijven. Ingèr Vierhout is de eerste, waar al mijn personal branding, influencer- en blogactiviteiten onder vallen. En De Social Media Coach is mijn tweede bedrijf, waar ik samen met Mark (ja dezelfde Mark), social en content strategieën bouw voor ondernemers en merken. Geloof me: ondernemen is het leukste en het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan.

Mijn dromen gaan alle kanten op. Zo hoop ik van de Social Media Coach een enorm bedrijf te maken, wil ik van #yougogirldingen een merk en platform te maken waar je terecht kunt voor peptalks en wil ik altijd blijven doen wat ik leuk vind. Daarnaast vind ik fit zijn heel belangrijk, want daar voel je je beter door. Véél beter. Ik hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en een sterke mindset. Vind dat goed voor jezelf zorgen ook keuzes maken betekent, die soms heel eng zijn. En terwijl ik dit allemaal doe, deel ik alles wat ik leer en meemaak, in de hoop dat jij er iets aan hebt. Over persoonlijke ontwikkeling, je mindset, fit zijn of het ondernemen.

Mijn doelen?

Ondernemen

Positiviteit

Mama aannemen als kapitein

Nog niet genoeg van me? Als je me nog beter wilt leren kennen, raad ik je aan een van mijn columns of persoonlijke blogs te lezen:

Deze bijvoorbeeld over het verliezen van vriendinnen, die al door duizenden mensen is gelezen en als ‘heel herkenbaar’ is bestempeld. Of mijn laatste persoonlijke update, nadat er nogal was gebeurd. 

Contact

Wil je meer weten? Of kan ik iets voor je doen? Neem contact met me op.