“Het ideale scenario is het enige scenario” 

Leer je eigen overtuigingen ontdekken, krijg grip op je financiën
door het overzichtelijk te maken en creëer een sterke (money) mindset. 

De afgelopen tijd heb ik meer gesprekken gehad over geld, dan ooit. En ik snap het. A lot is happening. Misschien ga je, net als veel anderen, alle kanten op en voelt alles momenteel heel onzeker. Maar juist nu, door alles wat er speelt, merk ik hoe belangrijk het is om met je geld situatie te dealen en je skills te verbeteren.

En dat is precies waar ik je bij wil helpen. Ik wil je helpen bij het creëren van een sterke money mindset, overzicht en grip krijgen op je situatie.

Het #Financefriday pakket bestaat uit een werkboek vol praktische opdrachten en een aantal trainingsvideo’s. Daarnaast krijg je voor onbepaalde tijd toegang tot de Facebook groep a.k.a de #financefriday club. Die groep staat vol met exclusieve content. 

Doe je mee? Bestel het pakket hier.

  “Ik voel me allang niet meer blut en hopeloos.” 


  Na jaren van aanmodderen, kan ik nu echt zeggen dat ik geloof dat er genoeg is voor iedereen. 

  Dat was niet altijd zo. Ik stak liever mijn kop in het zand dan dat ik iets aan mijn situatie veranderde. Al mijn geld ging op aan kleding of andere onnodige aankopen. Toen ik van een fulltime baan, fulltime ondernemer werd, veranderde mijn inkomen, maar ik bleef hetzelfde doen.

  Tot het misging natuurlijk. Facturen die te laat betaald werden leverde stress op en ik had continu het idee dat ik altijd maar harder moest werken om meer geld te verdienen. Ik was me de hele dag door druk aan het maken…

  Tot ik besloot om ook aan dát gedeelte van mijn mindset te werken. Ik leerde alles over mijn eigen beperkende overtuigingen en wat dat voor effect had op mijn gedrag. Ik verbeterde mijn money mindset. Daarna was er nog een slag te slaan: geld beheren en overzicht creëren

  Die combinatie had direct effect en werd mijn nieuwe vrijdagroutine. ‘Finance friday’.  Allebei mijn bedrijven groeide vanaf dat moment harder dan ooit, sales werd mijn favoriete onderdeel en I’m in control.  

  Ik wil niets liever dan jou helpen om ook een sterke money mindset te creëren.

  Doe je met me mee? 

   

  Ik weet zeker dat een deel van je frustraties en stress voort komt uit bepaalde, beperkende overtuigingen. Dat is niet jouw schuld, die hebben wel allemaal, maar het is wel tijd om er bewust van te worden en ze daarna te veranderen. Het is tijd om nieuwe gewoontes rondom geld te creëren en je te focussen op overvloed.

  Ik ben er heilig van overtuigd dat als jij genoeg hebt, dat je anderen beter kunt helpen. Vooral nu zie ik het als een taak om te blijven verkopen en te blijven geven, want alleen zo kunnen we elkaar helpen.

   

  Het Pakket Bestaat Uit:

   

  1. Een uitgebreid werkboek vol met oefeningen die ik zelf heb gebruikt en nog steeds gebruik om mijn eigen skills en (money) mindset te verbeteren. 

  2. Een aantal praktische trainingsvideo’s over je Money Mindset, Financiele doelen stellen en je persoonlijk overzicht creëren.

  3. Je krijgt voor onbepaalde tijd (minimaal de rest van 2020) toegang tot de Finance Friday Facebook groep, daar vind je een shitload aan exclusieve content, tips en natuurlijk de complete #financefriday club vol gelijkgestemden. Er is daar genoeg ruimte voor gesprekken over geld en al je vragen. 

  Kortom: het is alles wat je nodig hebt om nieuwe gewoontes en een sterke money mindset te creëren.

  De kosten voor het pakket zijn €68,- inclusief BTW.