DE GOALS SESSIE

 

Ik wil je helpen alles uit jezelf te halen en dat is precies waarom ik deze sessies doe. Onder het genot van een kop koffie kijken we samen naar wat jij wilt bereiken en wat je daarvoor nodig hebt. Welke stappen je moet maken, welke gewoontes je moet af- en aanleren en wat jouw ideale scenario is.

Na deze sessie zit je vol energie en geloof je in de mogelijkheden, dat is mijn ‘goal’ in ieder geval. 

Praktische info:

 

  • De kosten voor deze sessie zijn €180,- excl. BTW. 
  • We spreken af in Eindhoven en de afspraak duurt ongeveer twee uur. 
  • Na de sessie plannen we nog een vervolg-call in zodat ik overgebleven en/of nieuwe vragen kan beantwoorden en jij die stok achter de deur ervaart.

Zo werkt het (ongeveer):

  • We beginnen bij het bepalen van jouw ideale scenario.
  • Dan kijken we wat jij belangrijk vindt.
  • We kijken naar je valkuilen, twijfels en gewoontes die (steeds) voor vertraging en/of uitstel zorgen.
  • We zorgen dat de kleine en de grote stappen duidelijk en concreet zijn. En blijven. 

Na de sessie plannen we nog een digitale call in voor wat overgebleven of nieuwe vragen.

Een ding weet ik zeker: je kunt en wil hierna meteen doorpakken. Je zit na de sessie vol energie en zelfvertrouwen en er is niemand meer die je tegenhoudt. Zelfs jij niet. 

FAQs

Voor wie is deze sessie geschikt?

Deze sessie is voor iedereen die behoefte heeft aan een dosis nieuwe energie en inspiratie. Voor iedereen die gemotiveerd wilt worden en meer duidelijkheid wil over zijn of haar doelen. Je hoeft dus geen ondernemer te zijn om je aan te melden. En je hoeft ook nog niet te weten wat je precies wilt, daar help ik je namelijk bij.

Hoe plan ik een afspraak in?

Je mailt naar inger@yougogirldingen.nl voor een afspraak. Ik reageer over het algemeen heel snel, mocht je dus binnen een dag of twee geen reactie hebben, probeer het dan nog eens. Via Instagram DM ga ik niet in op afspraak verzoeken. DM’s raak ik namelijk vaak kwijt. 

Wat kan ik verwachten?

Verwacht een afspraak die je wakker gaat schudden. Verwacht energie, peptalks en moeilijke vragen. Verwacht veel van me, dat doe ik namelijk ook van jou. 

 

Wat zijn de kosten van deze afspraak?

Eén goals sessie kost €180,- exclusief BTW. 

 

Welke onderwerpen komen aan bod?

We gaan het hebben over alles wat je tegenhoudt op weg naar je doelen. Dus denk aan zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling, dromen, doelen en gewoontes.