DE GOAL SESSIES

Ik wil je helpen om je doelen helder te krijgen en er vanaf nu volle bak voor te gaan. 

Ik wil je helpen alles uit jezelf te halen en dat is precies waarom ik deze sessies doe. De goal sessies bestaan uit twee digitale afspraken waarin we samen kijken naar wat jij wilt bereiken en wat je daarvoor nodig hebt. Welke stappen je moet maken, welke gewoontes je moet af- en aanleren en wat jouw ideale scenario is.

Na deze sessies zit je vol energie en geloof je in alle mogelijkheden. Dat is mijn ‘goal’ in ieder geval. 

Mail me op inger@yougogirldingen.nl als je een afspraak wilt boeken.

 

  Ervaar jij dit?

  x Je twijfelt aan de haalbaarheid van je doelen. Je twijfelt aan jezelf.

  x Je weet niet precies wat je nu wilt.

  x Je doelen lijken te ver weg waardoor je je aandacht verliest en alles te lang duurt.

  x Je weet niet waar je moet beginnen en blijft uitstellen.

  Maar je wil veel liever dit: 

  x Je doelen helder voor ogen hebben.  

  x Elke dag weten wat je moet doen om dichter bij je doel te komen.

  x Die twijfels in je hoofd de mond snoeren.

  x Vol zelfvertrouwen keuzes maken op basis van wat jij echt wilt. 

  x Over een paar maanden vol trots terugkijken op alle stappen die je hebt gezet. 

   

  Dan kan ik je helpen.

   Zo werkt het:

  • Jij mailt mij op inger@yougogirldingen.nl voor een afspraak.
  • We plannen twee (digitale) afspraken in. Deze duren beide ongeveer 1,5 uur. 
  • In de eerste sessie beginnen bij het bepalen van jouw ideale scenario en gaan we graven. Waar loop je tegenaan? Wat wil je?
  • We kijken naar je valkuilen, twijfels en gewoontes die (steeds) voor vertraging en/of uitstel zorgen.
  • Tijdens de tweede sessie gaan we alles concreet maken. We zorgen dat de kleine en de grote stappen duidelijk zijn en dat je aan de slag kunt. Welke gewoontes zijn er nodig om je doelen te behalen? Wat ga je vanaf nu anders doen? 
  • Na de laatste sessie plannen we nóg een laatste update call in om te kijken hoe het met je gaat en eventueel overgebleven vragen te beantwoorden.
  • De kosten voor deze sessie zijn €299,- excl. BTW. 

  Een ding weet ik zeker: je kunt en wil hierna meteen doorpakken. Je zit na de sessie vol energie en zelfvertrouwen en er is niemand meer die je tegenhoudt. Zelfs jij niet.  

  Over mij

  Op mijn 25e nam ik ontslag bij mijn eerste fulltime baan omdat ik geen mogelijkheden zag om te groeien. Ik werd ondernemer van twee bedrijven.⁣

  Ik durfde die stap te nemen omdat ik jarenlang heb gewerkt aan meer zelfvertrouwen. Omdat ik ervoor heb gezorgd dat ik mezelf leerde kennen en erachter kwam wat ik wil. Groei bijvoorbeeld, is alles voor mij en vanuit die helderheid maak ik keuzes. ⁣

  Het belang van zelfvertrouwen werd mij duidelijk toen ik rond m’n 20e besefte dat ik mezelf en alles wat ik deed nooit 100% vond. Toen ik erachter kwam, dat ik mezelf niet in staat achtte tot grote dingen. Dat ik oprecht geloofde dat ik, álles wat ik wilde, nooit zou hebben of doen. ⁣

  Het waren, als ik nu terugblik, meerdere momenten van besef, die ervoor zorgden dat ik in actie kwam.  ⁣

  Ik besloot om iemand te worden die in zichzelf geloofde. Iemand op wie ik kan bouwen. Ik besloot iemand te worden die zichzelf kan vertrouwen. En die beslissing neem ik sindsdien elke dag. ⁣

  Ik kan het. Ik durf het. Ik doe het. ⁣

  In wisselende volgordes weliswaar. ⁣

  En dat is de mindset die ik wil doorgeven. 

  Nog niet overtuigd? Misschien helpt dit:

  De sessies waren enorm waardevol! Zo waardevol had ik het van te voren niet op durven hopen, dus het was boven verwachting. We zijn echt diep in mijn bedrijf gedoken en ze gaf me veel tips en opdrachten mee om nog meer naar de kern te gaan en vanuit daar stappen te gaan maken. Ze wist precies de vragen en topics te benoemen die voor mijn bedrijf van toepassing waren. 

  – Lola

  Ik wilde graag overzicht en duidelijkheid hebben over mijn doelen én aan de slag met zichtbaarheid en een groter bereik op Social Media. Ingèr leek me daar de perfecte coach voor. Tijdens beide gesprekken ervaarde ik een bommetje aan goede energie. En omdat het in twee sessies verdeeld was kon ik tussendoor meer helderheid creëren. Precies wat ik nodig had.

  – Maartje 

   

  Ik stond op een kruispunt; kies ik volledig voor mijn onderneming (en is dit ook mogelijk) of blijf ik ernaast werken? Ik had iemand nodig die mij kon helpen dat uit te zoeken. Direct na het belletje over wat Inger voor mij kon betekenen zei ik op de eerste werkdag erna mijn baan op. . In 2 sessies creëerden we een structurele dag planning en weet ik precies waar ik mij op moet richten. En daarnaast krijg je alleen al door haar energie de juiste #yougogirl motivatie!

  – Rianne

   

  Mail naar inger@yougogirldingen.nl als jij de goal sessies wilt!

  Het antwoord op je vragen 

   

  Q: Voor wie is deze sessie geschikt?

  Deze sessie is voor iedereen die behoefte heeft aan een dosis nieuwe energie en inspiratie. Voor iedereen die gemotiveerd wilt worden en meer duidelijkheid wil over zijn of haar doelen. Je hoeft dus geen ondernemer te zijn om je aan te melden. En je hoeft ook nog niet te weten wat je precies wilt, daar help ik je namelijk bij.

  Q: Hoe plan ik een afspraak in?

  Klik op de button om de aankoop af te ronden. Vanuit daar kom je direct in mijn agenda en kun je zelf de eerste afspraak inplannen. Lukt het niet? Mail dan naar inger@yougogirldingen.nl

  Q: Wat kan ik verwachten tijdens de sessies?

  Verwacht een afspraak die je wakker gaat schudden. Verwacht energie, peptalks en moeilijke vragen. Verwacht veel van me, dat doe ik namelijk ook van jou.

  Q: Wat zijn de kosten van de Goal sessies?

  De Goal sessies bestaat uit een pakket van twee digitale afspraken van ongeveer 1,5 uur en later nog een korte check in. Hiervoor betaal je 299,- exclusief btw. 

  Q: Welke onderwerpen komen aan bod?

  De naam zegt het natuurlijk al: we gaan het hebben over je doelen. Concreter: we gaan het hebben over alles wat je tegenhoudt op weg naar je doelen. Dus denk aan zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling, dromen, doelen en gewoontes.